Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Arestări preventive - furt calificat - PJ Tulcea

ro

14 Jun, 2012 22:37 1175 Marime text

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au solicitat, la data de 13.06.2012, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpatului FLOREA ANGELIN

sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat (7 fapte) şi a mai multor infracţiuni la Legea privind circulaţia pe drumurile publice (5 fapte).

Magistraţii Judecătoriei Tulcea au admis propunerea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului pentru o durată de 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al umăririi penale s-a constatat faptul că, în perioada 15.03-12.06.2012, inculpatul, folosindu-se de chei potrivite a sustras 4 autoturisme Dacia, pe care, deşi nu poseda permis de conducere, le conducea pe strazile din municipiul Tulcea, după care le abandona. Cu unul dintre cele 4 autoturisme, inculpatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, după care învinuitul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din probele administrate s-a mai constatat faptul că inculpatul, folosindu-se de chei potrivite, a sustras diferite bunuri din alte 2 autoturisme Dacia, altele decât cele sustrase în vedere folosirii pe nedrept.

Activitatea infracţională a acestuia a fost oprită în noptea de 11/12.06.2012, când a fost depistat conducând fără a poseda permis de conducere, constatându-se totodată că acesta avea şi o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

*

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii