Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat- Arestare preventivă - omor calificat - PT Tulcea

ro

18 Jun, 2012 23:44 479 Marime text

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 16.06.2012, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului GHIZILĂ ŞTEFĂNUŢ sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Totodată, în cursul zilei de 16.06.2012, procurorii au solicitat magistraţilor Tribunalului Tulcea arestarea preventivă a inculpatului, cerere admisă de instanţa de judecată, care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele inculpatului.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 15.06.2012, în jurul orelor 2200, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpatul GHIZILP ŞTEFĂNUŢ l-a îmbrâncit şi l-a doborât la pământ pe G.P. (tatăl său), în curtea comună, după care, în mod repetat şi violent, l-a izbit cu capul de pardoseala din beton a curţii, victima decedând la scurt timp după agresiune.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii