Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativa de omor

ro

08 Nov, 2011 00:08 1300 Marime text

 

Biroul de Presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele informaţii de interes public:

La data de 05.11.2011, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanta împreună cu politisti din cadrul IPJ Constanta - Serviciul Investigatii Criminale, l-au retinut pe inculpatul Ali Amdi, cercetat sub aspectul săvârsirii infractiunilor de tentativă la omor, prevăzută de art.20 C.pen. raportat la art.174 alin.1 C.pen.

În sarcina inculpatului s-a retinut că, la data de 05.11.2011, în jurul orei 12:30, a aplicat o lovitură de cutit în zona toracică părtii vătămate Peicu Steliana, provocându-i acesteia leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 14-16 zile de îngrijiri medicale si care i-au pus acesteia viata în pericol prin hemotorax.

Inculpatul a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Constanta sub acuzatiile arătate anterior, fată de el fiind luată măsura arestării preventive pe o durată de 29 de zile.

Cu ocazia audierii sale, inculpatul a recunoscut săvârsirea faptelor retinute în sarcina sa.

BIROUL DE PRESĂ


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii