Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa informează

ro

21 May, 2015 14:32 1236 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 21.05.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul ALI DEMIREL, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că în ziua de 20.05.2015, în jurul orelor 19.30, prin escaladarea şi forţarea ferestrei balconului, inculpatul ALI DEMIREL a încercat să pătrundă în locuinţa persoanei vătămate P. D. situată în mun. Constanţa, str. 1 Mai, nr. 18, bloc 57, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii