Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta

ro

15 Jul, 2013 19:48 1024 Marime text
              Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
               
          La data de 12.07.2013 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul M.M., cercetat sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de furt calificat.
          În fapt, în sarcina inculpatului s-a reţinut că în noaptea de 31.03.2013 – 01.04.2013, prin forţarea capotei motor a autoturismului marca Dacia 1310, a sustras radiatorul acesteia, cauzând părţii vătămate S.N. un prejudiciu în cuantum de 600 lei, iar în perioada 21-06.2013 – 24.06.2013 a pătruns, prin spargerea geamului triunghiular spate dreapta, în autoturismul marca Toyota Auris, parcat pe aleea Heracleea din municipiul Constanţa, iar din portbagajul acestuia a sustras o geantă de culoare neagră conţinând un laptop marca IBM Think Pad Lenovo, cauzându-i părţii vătămate un prejudiciu în cuantum de 3000 lei.
          În sarcina aceluiaşi inculpat s-a reţinut că în noaptea de 12.07.2013,în jurul orelor 04:45, cu intenţie şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, prin tăierea cu un cuţit a furtunului racord, a sustras cantitatea de 15 l benzină din rezervorul autoturismului marca Daewoo Matiz, parcat pe bd. Al. Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, aparţinând părţii vătămate C.C.A.C., cauzându-i acesteia un prejudiciu în cuantum de 90 lei, iar în aceeaşi noapte şi cu acelaşi mod de operare, a sustras cantitatea de 15 l benzină din rezervorul autoturismului marca Daewoo Matiz, parcat pe acelaşi bulevard, aparţinând părţii vătămate C.I., cauzându-i acesteia un prejudiciu în cuantum de 90 lei, apoi a sustras cantitatea de 10 l benzină din rezervorul autoturismului marca Daewoo Matiz, parcat pe strada Soveja din municipiul Constanţa, aparţinând părţii vătămate M.M.R, cauzându-i acesteia un prejudiciu în cuantum de 200 lei.
          La data de 12.07.2013 Judecătoria Constanţa a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile.
          Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
 
 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul
Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii