Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă

ro

05 Oct, 2015 16:49 1366 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
La data de 03.10.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul ROIBU CORNEL, recidivist, cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut că în data de 02.10.2015, în jurul orei 16.40, inculpatul ROIBU CORNEL a pătruns pe uşa lăsată neasigurată în apartamentul persoanei vătămate M. L.-M. situat în mun. Constanţa, str. Lahovari, de unde a sustras mai multe produse cosmetice, alimentare şi electronice, fiind surprins de membrii familiei persoanei vătămate, prejudiciul cauzat în valoare de 2.000 lei fiind recuperat în totalitate.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii