Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:24 23 01 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Arestare preventivă a inculpatului M.E. pe o durată de 29 de zile

ro

15 Mar, 2012 16:46 487 Marime text

                               ROMÂNIA
                    MINISTERUL PUBLIC
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA
Compartimentul de informare şi relaţii publice
998/VIII/3/2012

COMUNICAT DE PRESĂ
15.03.2012

 La data de 12.03.2012 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul M.E., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului de către conducătorul autovehiculului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi uz de fals.
 În sarcina inculpatului M.E. s-a reţinut faptul că la data de 11.03.2012, în jurul orelor 1820, conducând autoturismul marca BMW pe un bulevard din municipiul Constanţa, a efectuat o depăşire neregulamentară, cu pătrundere pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul marca Daewoo, condus din sensul opus de către partea vătămată M.D., căreia i-a fost cauzată o vătămare corporală ce necesită pentru vindecare 70 de zile de îngrijiri medicale. După ce a părăsit locul accidentului inculpatul M.E. s-a prezentat la sediul poliţiei, unde a prezentat pentru control un permis de conducere care nu este autentic.
 Judecătoria Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 29 de zile.
 La data de 14.03.2012 Tribunalul Constanţa a respins, ca nefondat, recursul formulat de către inculpat.
 Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Înlocuitor al purtătorului de cuvânt din cadrul
Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii