Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRM participă în alegeri și nu va fi radiat!

ro

11 Apr, 2016 10:23 2030 Marime text
Organizația Județeană a PRM Constanța dorește să dezmintă informațiile tendențioase și manipulatoare, redate de anumite organe de presă, după ce Curtea de Apel București a emis sentința de a nu valida documentele ultimului congres al partidului. Spre dezamăgirea celor care-și doresc dispariția PRM de pe eșichierul politic, decizia instanței nu are niciun efect asupra existenței și funcționării partidului fondat de Corneliu Vadim Tudor.

În urma Congresului PRM, desfășurat în 31 octombrie 2015, partidul a solicitat Tribunalului București înscrierea în Registrul partidelor politice la poziția PRM, a modificărilor statuate la acel eveniment. Ca primă instanță, Tribunalul a respins cererea noastră motivând vicii de procedură. Cu toate că, în a doua instanță, la recurs, procurorul de ședință a cerut argumentat înscrierea documentelor, Curtea de Apel a respins cererea, urmând ca PRM să recurgă la căile de atac extraordinare rămase, conform legii. Ceea ce nu înseamnă că Partidul România Mare nu mai există sau nu mai funcționează!

Reamintim aici că, potrivit Legii alegerilor locale, documentele pentru alegerile primarilor, consilierilor locali și județeni sunt semnate de președinții filialelor și nu de președintele partidului! Dorim să subliniem faptul că PRM nu dispare de pe eșichierul politic, dimpotrivă – este mai motivat decât oricând pentru obţinerea unui rezultat electoral care să arate că spiritul naţional al românilor nu a dispărut odată cu preşedintele fondator, Corneliu Vadim Tudor. Ca atare, membrii și simpatizanții PRM să aibă încredere că partidul va fi prezent, ca și până acum, la alegerile locale din acest an.
În ceea ce privește așa zisa fugă a peremiștilor „disperați“ către PRU, nu este vorba decât despre o altă manipulare a opiniei publice.
  
Organizația Județeană a PRM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii