Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare „Roaba de cultura”

ro

06 Jul, 2011 16:48 1424 Marime text

- Comunicat de presa -

Lansare „Roaba de cultura”

Bucuresti, 6 iulie 2011

In weekendul 9 - 10 iulie 2011, in zona Pescarus din parcul Herastrau, va avea loc lansarea proiectului „Roaba de cultura”, care ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Proiectul este organizat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte si sprijinit de Editura Nemira, Lipton, grupul Ogilvy Romania, Biciclop, Perpetuum Cycle si Free Rider.

“Prin “Roaba de cultura” ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. „Roaba de cultura” este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

"Am fost si voi ramane un sustinator al culturii. Sprijin acest amplu proiect pentru ca oamenii sunt satui de dictatura nonvalorilor. Faptul ca pot fi urmarite spectacole de teatru, proiectii de film, concerte de muzica clasica, ca oamenii vor putea participa gratuit la cursuri de dans sau de olarit este o bucurie pentru mine. Cultura hraneste spiritul, iar oamenii sunt dornici de a se intampla, in orasul in care locuiesc, lucruri de buna calitate care incep sa devina si la noi o normalitate, asa cum se intampla in marile capitale europene" a declarat Radu Popa, director general, ALPAB.

Programul evenimentelor 9-10 iulie este:

Ora Ziua Ce
20.00 Vineri, 9 iulie Concert Merci Band
22.00  Outdoor lounge music
10.00 Sambata, 10 iulie Lecturi in iarba  de la Nemira
  Web ‘n’ grass  de la Orange
11.00  Concurs Show off your bike 
17.00  Atelierul de olarit  - FiorArte
18.00  Concert Cuantune
22.00  Outdoor lounge music
11.00 Duminica, 11 iulie Spectacol pentru copii – Trupa Omidee
12.00  Cursuri de pictura pentru copii
17.00  Spectacol de papusi – trupa Hai Hui
18.00  Concert muzica clasica
21.00  Outdoor lounge music

Daca treceti prin Parcul Herastrau nu ezitati sa alegeti o carte si sa va trageti la umbra unui copac sau sa va suflecati manecile si sa va apucati de olarit:

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit si diverse activitati sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale.

Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Zona ,,Roaba de cultura” beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Cei care vor sa participe la orele de dans, pictura, olarit sau sport sunt rugati sa faca in prealabil o rezervare, la cabina Green Revolution din zona proiectului sau online, pe emailul roabadecultura@greenrevolution.ro.

Pentru informaţii suplimentare:

Amalia Precup
Communication Officer
ASOCIAŢIA GREEN REVOLUTION


Telefon: 021/310.63.97
Fax: 021/316.28 23
Adresa: str. Olteni, nr.3, sect.3, Bucuresti

Website: www.gbindex.ro, www.greenrevolution.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii