Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii din Dorohoi au nevoie de gradinita

ro

29 Jul, 2010 18:50 1049 Marime text

936 de copii din localitatile inundate din nordul Moldovei vor primi suport psihologic si educational in centrele de vara si in taberele scoalare organizate de Salvati Copiii Romania.

In cadrul campaniei „Ajuta apele sa se retraga si din ochii lor”, organizatia Salvati Copiii Romania a acordat sprijin prioritar copiilor sinistrati, care necesita recuperare psihologica, precum si refacerii unitătilor de invatamant afectate. In urma inundatiilor severe din orasul Dorohoi din zilele de 28 si 29 iunie, Gradinita cu program prelungit si normal numarul 10, unde invata 125 de prescolari, nu isi mai poate desfasura activitatea, avand acoperisul avariat, precum si infiltratii in salile de curs. Pentru reabilitarea acesteia, sunt necesare fonduri in valoare de aproximativ 3.500 de lei.

Salvati Copiii Romania este o organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, non-profit, care promoveaza din 1990 drepturile copilului in Romania, in acord cu Conventia Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Este membra a Salvati Copiii International, cea mai mare organizatie independenta din lume de promovare a drepturilor copiilor, ce cuprinde 29 de membri si desfasoara programe in peste 120 de tari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii