Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa Rotaract 2009 a fost decernata unei tinere violoniste de la Liceul de Arta

ro

16 Dec, 2009 12:48 1492 Marime text

In prezenta membrilor Rotary si Rotaract Constanta s-a decernat bursa Rotaract 2009 unei tinere violoniste talentate de la Liceul de Arta Constanta. Emilia, eleva a domnului profesor Radu Pricop, este o tanara cu mare potential si va fi sprijinita timp de 3 ani de clubul Rotaract Constanta in activitatea artistica prin oferirea unei viori foarte performante construita de Ornella Ceci din Bari, Italia. Proiectul a beneficiat de suportul financiar adus de piesa caritabila "7 Pacate" regizata de Alina Cristea de la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Ovidius, organizata de Adela Dobrinas -vicepresedinte al Rotaract Constanta si de suportul logistic al lui Tanase Garciu - artist binecunoscut pe scena constanteana.

Despre Rotaract:
ROTARACT (www.rotaract-ct.ro) este o organizaţie internaţională de tineri (numele înseamnă 'Rotary in Action'), prezentă în România de mai bine de 10 ani. ROTARACT are ca scop formarea tinerilor ca lideri ai comunităţilor din care fac parte, prin munca şi serviciile voluntare depuse în folosul comunităţii, pe plan local şi în întreaga lume. A fost fondat în 1968 de Rotary şi are în prezent în jur de 150.000 membri fără distincţie de rasă, sex, naţiune, iar membri se întâlnesc în peste 7.000 cluburi.
Rotary International,(www.rotary.org) organizaţia sub umbrela căreia funcţionează ROTARACT, are peste 1,3 milioane membri pe tot globul, fiind cea mai mare asociaţie umanitară din lume.

--
Alexandru COMAN

President 2009-2010
Rotaract Club Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii