Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O delegație din Mangalia va depune coroane de flori la Dobrich

ro

24 Sep, 2013 11:20 2504 Marime text
C O M P L E X U L C U L T U R A L C A L L A T I S
Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia
__________________________________________________________­_________________­­­____________________________________________________


Şos. Constanţei, nr. 23, loc. Mangalia, jud. Constanţa, cod 905500
Tel/Fax: 0341.146763, E-mail: muzeul_callatis@yahoo.com


O DELEGAȚIE DIN MANGALIA VA DEPUNE COROANE DE FLORI LA DOBRICH


COMUNICAT DE PRESA

Miercuri, 25 septembrie 2013, cu prilejul Zilei orașului Dobrici, la inițiativa Filialei Mangalia a Asociației Naționale Cultul Eroilor “Regina Maria” și a Primăriei Municipiului Mangalia, avându-l ca edil-șef pe Cristian Radu, se vor depune coroane de flori la mormintele ostașilor români căzuți în luptele de la Dobrici (Bazargic), din zilele de 5 - 7 septembrie 1916.
Delegația este formată din 25 de persoane, printre care: președinte prof. Emil Corneliu Ninu și membri ai ANCERM Mangalia, Dacian Petreche și reprezentanți ai primăriei, președinte comandor Alexandru Macavei și membri ai Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, director dr. Tatiana Odobescu și dr. Sorin Marcel Colesniuc din partea Complexului Cultural “Callatis, director Simona Ciobănel și prof. Ibolya Negoiță de la Colegiul Economic Mangalia, director Mihai Covaci de la Școala “Sf. Andrei”, președinte Emilia Dabu și pictorul Nicolae Găgeanu de la Clubul Artelor “Solteris”, reprezentanți ai mass media locală: Ionel Rugea și Ramona Gănescu, pensionari militari și civili și elevi din Mangalia.


Data: 24.09.2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii