Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vortexplore the fasion borders

ro

19 Feb, 2010 00:13 1555 Marime text

vortexxplore.jpgMarcela Cuzic si Xlter Event va invita sambata, 20 februarie, orele 00:00 in Club Crush din Constanta pentru a pas impreuna dincolo de frontierele modei.

Cea mai recenta colectie a Marcelei Cuzic, adusa in fata dumneavoastra in noaptea de 20 februarie, este supranumita "Vortex" (Vartejul) si antreneaza pe catwalk splendide manechine "galactice" invesmantate in creatii futuriste.

Creatoarea Marcela Cuzic, un designer cu porniri suprarealiste, combina de aceasta data materiale conventionale cu accesorii neconventionale, refolosite din diverse surse, eleganta dusa la extrem, insa fara a deveni agresiva.

Asa cum v-a obisnuit, compania de evenimente X-Alter Event va uimi din nou audienta printr-un show de exceptie, in care muzica pare desprinsa si ea dintr-un viitor nesigur.

Combinatii de genuri, accesorii originale, coregrafie atipica, modele spectaculoase - acestea sunt doar cateva ingrediente ale unui show ce se abate de la regulile cotidiene ale unei societati de consum.

Mesajul evenimentului "VORTEXPLORE the fashion borders" se doreste a fi:

"Sa folosim materiale nefolositoare", chiar daca realiatatea pare sa ne contrazica.

Stilul electrizant si sonor reflecta cea mai efervescenta colectie ce te prinde in vartejul universal acceptat - MODA...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii