Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KUMM lanseaza la Constanta cel de-al cincilea album de studio al trupei

ro

14 Dec, 2009 18:49 947 Marime text

Comunicat de presă
14.12.2009

KUMM lansează la Constanţa, vineri, 18 decembrie 2009, cel de-al cincilea album de studio al trupei – Far from Telescopes. Albumul conţine doisprezece piese de studio, dar şi câteva înregistrări brute.
“O sa descoperiti pe album si inregistrari care redau intr-un fel atmosfera unei cantari intre prieteni – la un chef sau la un foc. Ele se afla acolo, pe de o parte pentru ca suntem convinsi ca un cantec bun exista si fara prea mult “make up” si tehnologie, iar pe de alta parte acest experiment ne va apropia mai mult de cei care ne asculta. Pe album avem si trei invitati– va lasam sa-i descoperiti”, a declarat Eugen Nutescu (Oigan), chitaristul trupei.
“Far from Telescopes este un album mai in forta, unde chiar si cantecele mai triste fac cu ochiul din cand in cand. Am incercat sa reducem la minim orchestratia, pe inregistrare canta o trupa de indie. Si atat”, a continuat Oigan.
In ultimii ani, fanii KUMM au auzit in concerte foarte multe piese noi supuse “testarii” publicului, o parte dintre acestea regasindu-se pe noul material.
“Pe acest album sunt cantece pe care le-ai putea canta direct pe platoul de filmare al unui film SF. Sunt melodii in care este vorba de rachete, navete spatiale, luna si stele. In multe dintre piese exista un EL si o EA, in diferite ipostaze unul fata de celalat. Dar nu este vorba de un fir epic, ci mai degraba de inlantuiri de stari. Le putem zice cantece de dragoste, daca vrem neaparat”, a spus Catalin Mocan, vocalul KUMM.
Albumul Far from Telescopes este produs sub licenta proprie. Inregistrarile au fost facute in studioul Vita de Vie, avandu-l ca inginer de sunet pe Gabi (Pipai) Andries si au fost masterizate in studioul Mastervargas, New York.
Despre KUMM
KUMM este o trupa romaneasca care a implinit anul acesta 12 ani de activitate.
De la infiintare, KUMM a sustinut concerte in: Romania, Germania, Elvetia, Turcia, Cehia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Bulgaria.
Discografie: "Moonsweat March" (2000), "Confuzz" (2002), "Angels & Clowns" (2005), "Different Parties" (2006), “Lo-Fi Poetry” (2007), “Far from Telescopes” (2009).

www.myspace.com/kummband
www.kumm.ro
Concertul de lansare de album de la Constanţa are loc în Clubul Pulse, bd. Ferdinand 38 (colţ cu strada Miron Costin, lângă barul Champs), vineri 18 decembrie 2009, începând cu ora 21. Preţul biletelor este 15 RON (până cu o zi înainte de concert), 20 RON la intrare. De asemenea, la intrare se va putea achiziţiona albumul Far from telescopes la preţul promoţional de 15 RON.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii