Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delia Antal a adus-o pe “D’ORA” la Bucuresti!

ro

10 May, 2012 13:31 1997 Marime text

Delia Antal a adus-o pe “D’ORA” la Bucuresti!
 
Actrita si regizoarea si-a lansat cartea marti seara la Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City spre bucuria fanilor care de mult asteptau cartea si in Romania.
 
Claudiu Bleont, Cristina Spatar, Rocsana Marcu si fratele fotbalistului Didier Drogba au sustinut-o la debutul ei ca scriitoare!
 
Gazda evenimentului a fost actorul Claudiu Bleont care i-a indemnat pe cei prezenti la lansare sa citeasca cartea “D'ORA” cu inima deschisa, dornici de o schimbare in viata lor.
 “Imi doresc ca aceasta carte sa fie ultima pe care o citesc, va spun si de ce! Citind aceasta carte te trezesti la realitate, te eliberezi, punandu-te in pielea eroinei Dora viata ta se va schimba inspre bine, cu totii suntem Dora! Dora este un exemplu pentru noi toti”, a spus Bleont.
  Cristina Spatar, prima aparitie dupa nastere!
Cristina Spătar a fost alături de buna ei prietenă, actriţa şi regizoarea Delia Antal, la lansarea cărţii de debut a acesteia, “D’ORA”. Aceasta a fost prima apariţie a cântăreţei, după naşterea fetiţei sale, care a avut loc acum o lună. Cristina Spătar a fost cea care a îndemnat-o pe Delia Antal să-şi urmeze visul, să devină actriţă, aşa că nu putea lipsi de la acest eveniment, chiar dacă gândul îi era la cei doi copii de-acasă, în mod special la micuţa Aida Maria!
 De altfel, Cristina Spatar a spus ca intentioneaza sa colaboreze cu Delia pentru urmatorul ei film.
 Invitatul special a fost Junior Drogba, fratele fotbalistului Didier Drogba de la Chelsea!
 Rocsana Marcu şi cântăreaţa de muzică etno Claudia Ghiţulescu au fost şi ele prezente aseară la lansarea cărţii Deliei Antal, publicată de Editura Eminescu. De altfel, invitatul special a fost Junior Drogba, fratele fotbalistului Didier Drogba de la Chelsea, care a jucat în filmul “D"ORA” rolul unui emigrant african. Junior Drogba a fost placut impresionat de Romania si chiar daca a stat doar doua zile in Bucuresti isi doreste sa revina in aceasta vara si chiar sa-l aduca pe fratele sau, celebrul fotbalist Didier Drogba, la un moment dat, in Romania!
 
 Cartea scrisă de actriţa şi regizoarea Delia Antal, “D'ORA”, după care aceasta a făcut şi un film cu acelaşi nume, portretizează o poveste controversată despre emigrare, discriminare, principii morale, trafic de oameni, furt, abuz sexual şi droguri, a unei emigrante românce, la Londra. “D'ORA” este o carte de ficţiune, inspirată din realitate, în care Delia Antal povesteşte despre cea mai întunecată parte din viaţa ei, adaptarea ei la Londra cu mulţi ani în urmă, situaţiile ciudate şi tangentţa cu alţi emigranţi pe care i-a întâlnit, viaţa dificilă ca emigrant ilegal, dar şi peripetiile sale.
 Prefaţa cărţii a fost scrisă de Chisomo Kalinga, care lucrează în echipa celebrei Oprah Winfrey!


 
Actriţa şi regizoarea cunoaşte acum o mulţime de oameni importanti la Londra, acolo unde este casa ei si locuieşte de aproape 8 ani de zile. Prefaţa cărţii “D'ORA” este scrisă de Chisomo Kalinga, care lucrează în echipa celebrei Oprah Winfrey.
 Unele intamplari povestite in carte sunt reale
 Avand in vedere ca “D'ORA” este o carte plina de peripetii, Delia Antal spune ca nu toate intamplarile pe care le-a relatat i s-au si intamplat in realitate. Se pare ca experientele prin care a trecut autoarea cartii au fost insa mai dramatice. “Nu pot sa spun ca experientele mele personale au fost exact ca cele ale Dorei, insa anumite similitudini exista: venirea ca emigranta ilegala la Londra, scenele cu droguri, identitatile false ale unui emigrant, abuzul sexual. Trebuie insa sa recunosc ca experientele mele au fost cu mult mai dramatice, un COSMAR, de altfel, si as vrea sa le pastrez pentru o eventuala carte autobiografica la momentul potrivit.  De fapt, la inceput, toata experienta mea la Londra a fost un calvar, la proportii mult mai mari decat descrise in carte sau aratate in film, desi situatia mea in aceste momente este extraordinar de buna. La început, insa, lucram ilegal cu alti emigranti pentru doua lire pe ora. Acum, am apartamentul meu in Chelsea, o casa la Zalau, o casa de productie de film, 28 Films Limited, si tot ce imi doresc, iar persoanele din jurul meu, fara sa vreau sau sa aleg, sunt ori artisti cu care lucrez, ori oameni de mare succes, ori mari celebritati, vorba sfanta: “Ai grija ce iti doresti ca poate ti se va intampla!”,  a tinut sa specifice actrita care isi va lansa curand filmul “D'ORA” si in Romania.
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii