Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni de combatarea braconajului piscicol efectuate de Comisariatul de Control Integrat “Delta Dunării” al A.R.B.D.D. pe raza lacului Razim

ro

11 Feb, 2016 11:08 1664 Marime text
 
Comisariatul de Control Integrat  “Delta Dunării” (C.C.I.D.D.) al A.R.B.D.D. în data de 09 februarie a.c., in urma datelor si informatiilor obtinutecu privire la pescuitul fara indeplinirea conditiilor legale aexecutat mai multe actiuni din care una în zona lacului Razim.
Misiunea s-a efectuat în colaborare cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea pe baza protocolului încheiat întreMinisterului Mediului, Apelor și Pădurilor și a MinisteruluiAfacerilor Interne.
S-au constituit mai multe dispozitive de control, atât la malul lacului Razim, cât și pe raza localităților pe relația Valea Nucarilor – Sarichioi – Jurilovca - Sălcioara.
În jurul orelor 12:50, pe direcția localității Sălcioara spre Capul Doloșman inspectorii ecologi ai C.C.I.D.D. au ridicatîn vederea confiscării circa 300 m de setci monofilament interzise la pescuit, abandonate în formă de tip legătură, precum și o cantitate totală de 504 kg pește proaspăt din speciile șalău și babușcă. Peștele rezultat a fost predat la o societate de profil autorizată.
Administraţia Rezervaţiei Biosferei ,,Delta Dunării” (ARBDD) prin programul de control al Comisariatului de Control Integrat “Delta Dunării”organizeaza permanent astfel de misiuni curolul de a sensibilizaşiconştientizaopiniapublicăînvedereasustineriicombateriiactelorcontravenționaleșiinfracționaleprivindpescuitulșiacvacultura.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii