Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parfumuri în valoare de 60 000 euro, reţinute de vameşii ialomiţeni

ro

26 Oct, 2012 00:00 1101 Marime text

În data de 24 octombrie 2012, inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Ialomiţa au descoperit într-un mijloc de transport 1 604 flacoane parfum în valoare de 60 000 euro, ca urmare a unui control efectuat în trafic. În data de 24 octombrie 2012 inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Ialomiţa - Compartimentului Echipe Mobile au desfăşurat o acţiune de verificare a mijloacelor de transport aflate în trafic pe DN 21, având ca obiectiv transportul şi comercializarea produselor În timpul acestei acţiuni, între localităţile Slobozia şi Drajna, inspectorii vamali au descoperit un mijloc de transport încărcat cu produse cosmetice, fără documente de provenienţă.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că în mijlocul de transport existau 1 604 flacoane apă de parfum/apă de toaletă inscripţionate CHANEL, GUCCI, DOLCE & GABBANA, CRISTIAN DIOR, CALVIN KLEIN, GIORGIO ARMANI, DIESEL, FERRE, NARCISO RODRIGUEZ, HOGO BOSS, PACO RABANNE, CARTIER. Dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul produselor originale, valoarea mărfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 60 000 euro.
Autoritatea vamală a dispus reţinerea, în vederea confiscării, a întregii cantităţi de parfumuri, precum şi continuarea verficărilor în vederea identificarii
furnizorilor şi stabilirii originii mărfurilor.

Compartimentul de Informare Publică al DRAOV Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii