Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Artă contra drog – Litoral 2013”

ro

23 Jul, 2013 17:32 1846 Marime text
Avem onoarea să vă invităm miercuri, 24 iulie 2013, ora 13,00, în Sala Senatului Universității ”Andrei Șaguna”, la Conferința de presă ocazionată de lansarea celei de a 6-a ediții a Proiectului Național Cultural “Artă contra drog – Litoral 2013”.
Proiectul National Cultural „Arta contra drog – Litoral 2013” promovează arta ca o modalitate benefică de petrecere a timpului liber, dar mai ales ca o alternativă de viață sănătoasă și informare asupra riscurilor asociate consumului de droguri (seminarii, conferințe, dezbateri). Prin spectacolele organizate se semnalează publicului riscul consumului de droguri și se transmite mesajul:
 
Drogurile nu sunt periculoase pentru că sunt ilegale,
drogurile sunt ilegale pentru că sunt periculoase!
 
Debutul ediției din acest an va fi marcat de două evenimente de excepție, la Teatrul de Vară din Costinești miercuri, 24 iulie, ora 21 – concert cu Loredana, Sore si Annes și la Teatrul de Vară Mamaia, joi, 25 iulie, ora 21 - concert Vama și Tudor Chirilă.
La conferința de presa au anunțat participarea reprezentanți ai: CSAT, Ministerului Educației Naționale, Ministerului Tineretului și Sportului, Ministerului Culturii, Agenției Națională Antidrog, Asociației Culturale Dracula și reprezentantul CIADO la Comisia Europeană .
Prezența dumneavoastră la Conferința de presă și la spectacolele de debut ne va onora în mod deosebit.
 
Acad. Constantin Balaceanu Stolnici                                            Prof.univ.dr. Aurel Papari
  Președinte CIADO România                                     Președinte Universitatea ”Andrei Șaguna”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii