Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raspuns Elena Udrea - articol Hotnews

ro

18 Mar, 2010 21:00 1311 Marime text

18 martie 2010

Raspunsul ministrului dezvoltării regionale şi turismului Elena Udrea la articolul publicat de Hotnews şi semnat de Attila Biro, Filiera Udrea: Şi-a numit partenera de afaceri în fruntea Companiei Naţionale de Investiţii. Alte femei cu noroc în viaţă

Stimate domnule Attila Biro,

Întrucât nu am avut posibilitatea să răspund interesului dumneavoastră faţă de numirea doamnei Ana Maria Topoliceanu în funcţia de director general al Companiei Naţionale de Investiţii, vă spun acum că această numire a fost făcută conştient şi asumat, după o analiză atentă a posibililor candidaţi şi a modului în care aceştia pot raspunde cerinţelor unui asemenea post. Ana Maria Topoliceanu, de profesie avocat, a arătat de-a lungul timpului că are calităţile profesionale necesare pentru a face performanţă într-o funcţie de management, funcţie în care studiile juridice au o mare importanţă.

În schimb, deşi nu am nicio legătură cu numirile doamnelor Cristina Zevedei şi Doina Manolea în funcţiile pe care acestea le ocupă, dumneavoastră aţi ales să asociaţi imaginea mea cu a dumnealor. Nu sunt în relaţii apropiate cu aceste doamne şi nu le cunosc capacităţile profesionale, aşa că nu aveam cum să influenţez vreo decizie referitoare la evoluţia lor în carieră. Pe de altă parte, trebuie să acceptaţi că, dacă la aceste numiri se ia în considerare şi apartenenţa politică, atunci, în acest mandat guvernamental, vor ajunge în funcţii şi membrii ai Partidului Democrat Liberal, fără implicarea mea.

Deşi este la modă ca Elena Udrea să fie plasată de presă în spatele oricărei decizii guvernamentale care se ia în ultima vreme, cred că imi atribuiţi mai multă influenţă decât am de fapt.

Elena Udrea
Ministrul dezvoltării regionale şi turismului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dana 18 Mar, 2010 18:35 Frumos argumentat, incomparabil cu mizeriile de acuzatii care i se aduc Elenei Udrea.