Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizari

ro

23 Jul, 2010 16:12 1005 Marime text

Direcţia de comunicare
23 iulie 2010

În urma informaţiilor difuzate ieri, 22 iulie 2010, în mass-media centrală, referitoare la organizarea de vizite educaţionale pentru jurnalişti şi operatori de turism, şi pentru corecta informare a opiniei publice, vă transmitem următoarele:

PRECIZÂRI 

La solicitarea ministrului dezvoltării regionale şi turismului, Marius Crivţonencu şi-a depus demisia din funcţia de consilier al secretarului de stat Ioan Andreica din data de 28.06.2010.

Firma Perfect Tour, care a cîştigat, în urma unei selecţii de oferte, un contract cadru pentru organizarea de vizite educaţionale şi de informare, în România, pentru reprezentanţi mass-media, touroperatori, reprezentanţi ai societăţilor comerciale cu activităţi în turism, reprezentanţi ai asociaţiilor sau organizaţiilor nonguvernamentale cu activitate în turism, ai administraţiei publice centrale şi locale, alţi lideri de opinie, specialişti în turism din ţară şi străinătate, este una dintre cele mai mari agenţii de turism din ţară, având contracte cu numeroase instituţii ale statului. La procedura de achiziţie din 2010 au depus oferte 3 firme, criteriul de atribuire a fost cel mai mic preţ iar atribuirea contractului nu a fost contestată.

Ministerul Turismului şi firma Perfect Tour au mai avut acest gen de colaborare şi în anii anteriori, când dl. Marius Crivţonencu nu era consilier al unui demnitar al ministerului.

Orice speculaţii pe tema faptului că Marius Crivţonencu ar fi putut să influenţeze, în folosul familiei, procedurile de achiziţie publică pentru organizarea de vizite educaţionale şi de informare sunt nefondate şi răuvoitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii