Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat MDRT - Precizari Gala Bute

ro

27 Apr, 2012 18:33 1012 Marime text

1. izările DLAF se referă strict la activitatea societăţii comerciale

care a organizat gala de box, nu la activitatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Evenimentul a fost organizat de o societate privată, nu de către MDRT.

2. Implicarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului în

organizarea galei de box constă doar în achiziţionarea unor servicii de publicitate pentru promovarea brandului turistic naţional al României în timpul galei şi a celorlalte evenimente conexe.

3. Procedura de achiziţie publică pentru desemnarea prestatorului de

servicii de publicitate pentru acest eveniment a fost stabilită în conformitate cu procedurile legale în vigoare, aşa cum sunt ele prevăzute de OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii (Articolul 122).

4. În urma analizării respectării prevederilor contractului de prestări

servicii de publicitate dintre Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi societatea comercială care a organizat gala de box, MDRT a constatat că nu toate activităţile stabilite în contract au fost îndeplinite şi, prin urmare, aşa cum prevede contractul, a achitat doar o parte din suma iniţial stabilită. Astfel, MDRT a decis să achite doar 1,54 de milioane de euro (fără TVA), în timp ce suma iniţial stabilită în contract a fost de 1,93 de milioane de euro (fără TVA).

Pentru o corectă informare a publicului cu privire la acest subiect le

solicităm redacţiilor care au transmis informaţii greşite să le rectifice în conformitate cu adevărul.

Totodată, informăm jurnaliştii sau alte persoane interesate de acest subiect că MDRT le stă la dispoziţie cu toate informaţiile de care au nevoie.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii