Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

POCA 2014-2020 Ghidul solicitantului, în consultare până pe 16 martie

ro

07 Mar, 2015 12:12 1511 Marime text
Ghidul solicitantului pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020 a fost lansat în consultare publică. Contribuțiile la îmbunătățirea acestui document se pot trimite până luni, 16 martie, pe adresa de e-mail:  helpdesk.poca@podca.ro.
Consultarea a fost lansată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Autoritatea de Management a programului.
Alături de Ghid sunt disponibile anexele acestuia, respectiv Anexa 1 - Fișa de proiect, Anexa 2 - Cererea de finanțare, Anexa 3 - Lista verificare administrativă și eligibilitate, Anexa 4 – Grilă de evaluare tehnică și financiară, Anexa 5 – Formularul specimen de semnături, Anexa 6 – Formular identificare financiară, Anexa 7 – Grafic estimativ CR, Anexa 8 – Lista cheltuielilor eligibile.
Pentru o mai bună înțelegere, Ghidul a fost particularizat pentru cererea de proiecte IP1/2015, în cadrul căreia vor fi depuse proiecte dezvoltate din Fișe de proiect.
Proiectele vor fi depuse în cadrul  Obiectivului specific (OS) 1.1 –  Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu Strategia de Consolidare a Administrației Publice.
Deși ghidul este particularizat pentru OS 1.1, aceeaşi structură-cadru se va regăsi și pentru celelalte cereri de proiecte pe care AM le va lansa în cadrul POCA 2014 – 2020, diferența fiind dată de prezența Anexei 1 – Fișa de proiect.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii