Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MCSI lanseaza un nou apel de proiecte pe e-sanatate

ro

17 May, 2010 21:05 1072 Marime text
București, 17 mai, 2010. Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), în calitate de Organism Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale, a lansat pe 13 mai 2010, Ghidul Solicitantului pentru operațiunea 3.2.4 - "Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar" - la nivel central. Operațiunea 3.2.4 (e-sănătate) face parte din Domeniul Major 2, „Dezvoltarea şi Cresterea Eficienţei Serviciilor Publice electronice", în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice" 2007-2013 (POS CCE), Axa prioritară III - Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru sectoarele privat şi public.

Beneficiarii eligibili pentru această operațiune sunt Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale sau Parteneriate între Casa Naţională de Asigurări de Sănătate și Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Valoarea totală alocată pentru acest apel este de 190,5 milioane lei.

Pentru operațiunea 3.2.4 - "Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar" - la nivel local, Ghidul Solicitantului este în avizare la Autoritatea de Management, urmând, după aprobare, deschiderea unui nou apel de proiecte.

Până acum, au fost aprobate și propuse spre finanțare în cadrul acestei operațiuni un număr de 17 proiecte. Valoarea totală nerambursabilă a acestora este de 53,5 milioane de lei, iar valoarea totală a celor 17 proiecte este de 65,1 milioane de lei.

În momentul de față, este deschis apelul de proiecte pentru operațiunea 3.2.3 - „Susţinerea implementării de aplicaţii de E-Learning", termenul-limită de înregistrare fiind 15 Iunie 2010.

Valoarea totală alocată pentru acest apel este de 82 milioane de lei. Valoarea maximă a finanțării acordate este de 15 milioane de lei pentru proiectele cu impact național și de 5 milioane de lei pentru proiecte cu impact la nivel local.

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), în calitate de Organism Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale, gestionează Axa Prioritară III - TIC pentru sectoarele privat şi public din cadrul Programul Operaţional „Creşterea Competitivităţii Economice" POS CCE.

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) este instituția care are rolul de a realiza politica Guvernului în sectoarele comunicațiilor electronice și audiovizuale, serviciilor poștale, tehnologiei informației și în domeniul serviciilor societății informaționale și ale societății bazate pe cunoaștere din România. Pentru mai multe detalii despre activitatea MCSI vizitați www.mcsi.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii