Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MCSI face progrese concrete in atragerea de fonduri structurale

ro

29 Mar, 2010 14:57 1327 Marime text

MCSI face progrese concrete în atragerea de fonduri structurale

Bruxelles, 26 martie. O echipă formată din experţi ai Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) şi ai Autorităţii de Management din cadrul Ministerului Economiei au avut o sesiune tehnică de lucru privind modelul de implementare al fondurilor structurale aferente dezvoltării reţelelor broadband, aici participând reprezentaţii celor trei directorate europene responsabile pentru avizarea modelului (DG REGIO, DG COMP şi DG INFSO).

La finalul acestei întâlniri, ministrul Gabriel Sandu a agreat cu Anastassios Bougas, şeful unităţii responsabile pentru fondurile structurale pentru România, din cadrul DG REGIO, forma finală a calendarului menit să asigure accesarea în ritm accelerat a acestor fonduri.

În privinţa Strategiei e-România, reprezentantul Comisiei Europene s-a arătat foarte interesat de aspectele legate de informatizarea serviciilor fiscale, exprimându-şi disponibilitatea de a identifica în cel mai scurt timp sursele de finanţare prin intermediul fondurilor structurale pentru implementarea acestui tip de proiecte.

Ministerul Comunicatiilor si Societătii Informationale (MCSI) este institutia care are rolul de a realiza politica Guvernului în sectoarele comunicatiilor electronice si audiovizuale, serviciilor postale, tehnologiei informatiei si în domeniul serviciilor societătii informationale si ale societătii bazate pe cunoastere din România. Pentru mai multe detalii despre activitatea MCSI vizitati www.mcsi.ro

                                                                                                                                                                                                                Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii