Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sublocotenentul (post mortem) Florin Badiceanu, cazut la datorie pe timpul indeplinirii unei misiuni in Afganistan, va fi repatriat astazi

ro

25 Feb, 2010 15:31 1417 Marime text

 Nr. 49                                               
 25 februarie 2010                              

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

INFORMAŢIE DE PRESĂ

Sublocotenentul (post mortem) Florin Bădiceanu, căzut la datorie pe timpul îndeplinirii unei misiuni în Afganistan, va fi repatriat cu o aeronavă militară aparţinând Forţelor Aeriene Române, astăzi, 25 februarie, în jurul orei 16.00, pe aeroportul din Craiova. 

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea şi şeful Statului Major General, amiral Gheorghe Marin, vor participa la ceremonia militară şi religioasă organizată la aeroport. Cu acest prilej, se va citi ordinul ministrului apărării naţionale privind înaintarea la gradul sublocotenent (post mortem) a sergentului Florin Bădiceanu. 

Va fi prezentat, de asemenea, decretul Preşedintelui României privind conferirea, post-mortem, a Ordinului Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, pentru militari, cu însemn de război, în  semn de înaltă recunoştinţă şi apreciere pentru devotamentul excepţional dovedit de Florin Bădiceanu în timpul executării misiunii.

Funeraliile sublocotenentului erou vor avea loc duminică, 28 februarie, ora 12.00, în localitatea Valea Mărului din judeţul Argeş.

Jurnaliştii care doresc să participe la ceremonia militară sunt rugaţi să  trimită cererile de acreditare la fax nr. 0251 411 112  până la  ora 13.30 şi vor fi aşteptaţi pentru acces pe Aeroportul din Craiova până la ora 15.00.

Pentru acreditare se vor specifica numele jurnalistului, instituţia de presă, date de identitate şi numărul autovehiculului cu care se deplasează.

Biroul de Presă al M.Ap.N.
  Tel./Fax 021/319.60.22

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii