Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii acționează în București și la Tulcea

ro

12 Jan, 2017 13:41 1309 Marime text
Ministerul Apărării Naționale continuă să acționeze, în cursul zilei de joi, 12 ianuarie, la solicitarea autorităților locale, pentru limitarea efectelor căderilor masive de zăpadă.
            În București, 53 de militari de la Brigada 30 Gardă ”Mihai Viteazul” acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe spațiile pietonale din zona Pieței Alba Iulia, 25 de militari de la Batalionul 96 Geniu „Dr. Joseph Kruzel” dezăpezesc străzile laterale din jurul Complexului Orizont, în cartierul Drumul Taberei, iar 25 de militari din componența Batalionului 496 Infanterie ”Ștefan Soverth” îndepărtează zăpada de pe aleile Parcului Pecineaga, din Cartierul Rahova.
           Remorcherul Fluvial 328 continuă acțiunile în sprijinul populaţiei civile din Deltă, asigurând transportul de persoane şi de materiale între municipiul Tulcea şi localitatea Tudor Vladimirescu.
            Recent a fost încheiată o misiune în zona localităților Negru Vodă, Grăniceru și Darabani, din județul Constanța, unde nouă militari cu un mijloc tehnic de mare putere au acționat pentru deblocarea căilor de acces.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii