Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militari genisti romani si americani au renovat o gradinita din judetul Constanta

ro

09 Jul, 2009 14:59 932 Marime text

Nr. 237        

8 iulie 2009     

                 Persoană de contact: Lt.col. Gabriel Pătraşcu, tel.0720264498

Aceste informaţii sunt disponibile şi în internet, la adresa www.mapn.ro

Militari genişti români şi americani au renovat o grădiniţă din judeţul Constanţa

Militari români şi americani de la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, reprezentanţi ai administraţiei locale, copii şi localnici au participat, astăzi, 8 iulie, în localitatea Săcele din judeţul Constanţa, la ceremonia de finalizare a lucrărilor de renovare a grădiniţei din localitate.

Lucrările de renovare au început la 20 aprilie 2009 şi au fost finalizate după aproape trei luni de zile. Echipa de constructori a fost alcătuită din militarii Batalionului Mobil de Construcţii al Marinei S.U.A. „Seabees” şi militarii români din compunerea Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de jos”.

Militarii au efectuat lucrări de renovare la şapte încăperi care au constat în zugrăvit, montare lămpi de iluminat, înlocuirea uşilor interioare şi montarea parchetului laminat.

Militarii genişti români şi americani vor continua programul de asistenţă civică în judeţul Constanţa, care include renovarea Centrului de Asistenţă Maternală şi repararea gardului Şcolii Generale Nr. 2, ambele din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii