Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa MApN Ministrul apararii nationale l-a primit pe ambasadorul Statului Israel la Bucuresti

ro

04 Nov, 2015 13:33 943 Marime text
Ministrul apărării naţionale l-a primit pe ambasadorul Statului Israel la Bucureşti

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, l-a primit miercuri, 4 noiembrie, la sediul M.Ap.N., pe ambasadorul Statului Israel la Bucureşti, Tamar Samash.

Cei doi oficiali au abordat subiecte referitoare la cooperarea militară dintre cele două state, provocările mediului global de securitate şi efectele migraţiei populaţiei din zonele afectate de conflicte.

Ministrul român a reliefat intenţia României de a menţine şi intensifica dialogul la nivel înalt şi de a continua activităţile de instruire în comun la nivelul categoriilor de forţe, inclusiv în ceea ce priveşte combaterea terorismului.

„Încurajăm cooperarea ţării dumneavoastră cu Alianţa Nord-Atlantică şi subliniez importanţa Dialogului Mediteranean, format de cooperare în cadrul căruia Statul Israel este un partener important şi de încredere", a spus demnitarul român.

De asemenea, ministrul apărării naţionale a apreciat că măsurile aliate de reasigurare, precum şi cele privind adaptarea pe termen lung ar trebui concentrate în zona Mării Negre şi Mării Mediterane, pe dimensiuni legate de evaluări ale mediului de securitate, măsuri de descurajare, monitorizare şi cooperare cu alţi parteneri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii