Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:28 22 01 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Comunicat de presa MApN Intalnirea bilaterala a ministrului Mihnea Motoc cu ministrul apararii din Republica Bulgaria, Nikolai Nankov Nencev

ro

11 Feb, 2016 23:45 528 Marime text
 Joi, 11 februarie, ministrul Mihnea Motoc a avut o întâlnire în marja Reuniunii miniştrilor apărării din statele membre ale NATO cu omologul său bulgar, Nikolai Nankov Nencev.
            Cu acest prilej a avut loc un schimb de opinii asupra principalelor evoluţii referitoare la securitatea din regiunea extinsă a Mării Negre, precum şi cooperarea în asigurarea misiunii comune de poliţie aeriană, partea bulgară informând cu privire la adoptarea cadrului juridic adecvat.
            Cei doi oficiali au apreciat excelentele relaţii de cooperare dintre România şi Bulgaria în domeniul militar, considerând că deciziile Reuniunii ministeriale reprezintă un pas important în pregătirea Summit-ului de la Varşovia.
            A fost subliniată de ambele părţi importanţa menţinerii strânsei colaborări dintre cele două ţări în domeniul militar, agreându-se să fie continuat procesul de cooperare bilaterală, în context NATO şi regional.

Ti-a placut articolul?

Comentarii