Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa MApN Intalnirea bilaterala a ministrului apararii nationale cu secretarul apararii al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord

ro

10 Feb, 2016 19:14 982 Marime text
Astăzi, 10 februarie, ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, a avut o întrevedere bilaterală cu secretarul apărării al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Michael Fallon, în marja participării la Reuniunea miniştrilor apărării din statele NATO.

A fost evocată dezvoltarea foarte bună a Parteneriatului Strategic dintre cele două ţări, reflectată şi prin cooperarea deosebit de intensă a celor două delegaţii din cadrul NATO.

A avut loc un schimb de opinii asupra agendei Reuniunii ministeriale ce include elemente de importanţă deosebită în pregătirea viitorului Summit NATO. O atenţie particulară a fost acordată consolidării apărării colective şi descurajării, inclusiv prin creşterea prezenţei aliate pe flancul estic şi eventualul rol pe care Marea Britanie şi-l poate asuma în acest sens.

Pentru aprofundarea dialogului, ministrul Motoc a acceptat invitaţia omologului britanic de a efectua o vizită la Londra în perioada următoare, data urmând a fi stabilită de comun acord.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii