Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoevaluarea activitatii Departamentului pentru politica de aparare si planificare

ro

11 Feb, 2010 18:35 985 Marime text

Joi, 11 februarie a.c., la sediul M.Ap.N., s-a desfăşurat autoevaluarea activităţii Departamentului pentru politica de apărare şi planificare (DPAP) pe anul 2009.

Secretarul de stat Viorel Oancea a menţionat că în anul 2009 au fost înregistrate o serie de realizări importante în domeniul planificării apărării şi al relaţiilor militare internaţionale. Viorel Oancea a mulţumit colegilor din departament pentru eforturile depuse anul trecut şi a felicitat toate structurile componente, subordonate sau coordonate, pentru modul în care au colaborat între ele şi au cooperat cu alte structuri din interiorul ministerului şi din afara lui, în vederea îndeplinirii sarcinilor primite. Ca principală prioritate pentru anul 2010, a fost stabilită revizuirea planurilor de implementare a programelor, după o analiză atentă a cerinţelor reale şi a corelării lor cu resursele disponibile.

În mesajul transmis participanţilor la activitate, ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea a subliniat faptul că „în următoarea perioadă departamentul trebuie să acţioneze ferm pentru îndeplinirea angajamentelor militare asumate de ţara noastră în cadrul NATO, UE şi al celorlalte organizaţii şi organisme internaţionale, pentru afirmarea intereselor politico-militare ale României în cadrul comunităţii europene şi euroatlantice, pentru continuarea procesului de transformare a Armatei şi dezvoltarea capacităţii de decizie şi acţiune a organismului militar.”

Biroul de Presă al M.Ap.N.
  Tel./Fax 021/319.60.22

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii