Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI - Întrevedea ministrului afacerilor interne cu ambasadorul Republicii Austria în România

ro

19 Jan, 2016 19:40 1014 Marime text
Ministrul afacerilor interne, Petre TOBĂ, a avut marţi, 19 ianuarie 2015, la sediul MAI, o întrevedere cu E.S. domnul Gerhard REIWEGER, ambasadorul Republicii Austria în România.
 
În cadrul întâlnirii a fost evidențiată excelenta cooperare dintre cele două ministere de interne, cu accent pe latura operativă, care a condus la înregistrarea de progrese semnificative în combaterea infracționalității.
 
Cei doi oficiali au abordat și chestiuni prioritare aflate pe agenda europeană, cum ar fi migrația, problematica frontierelor și cooperarea polițienească, inclusiv problematica aderării României la Spaţiul Schengen.
 
Aceștia și-au exprimat disponibilitatea pentru sprijinul reciproc în diversele formate de cooperare la care România și Austria sunt parte, cu atât mai mult în actualul context european.
 
Ministrul afacerilor interne român și ambasadorul Austriei la București au apreciat utilitatea și importanța dezbaterilor din cadrul Forumului Salzburg, platformă de consultări și dialog politic în cadrul căreia sunt stabilite poziții comune, susținute ulterior la nivelul Uniunii Europene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii