Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant poliţist - I.P.J. Mureş

ro

08 Sep, 2015 12:20 1009 Marime text
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Mureş, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, l-au prins în flagrant pe L.P.I. care a oferit suma de 1000 euro unui polițist din cadrul unei Secții de Poliție - I.P.J. Mureş pentru a nu dispune extinderea cercetărilor într-un dosar penal în care acesta avea calitatea de partea vătămată.
În fapt, la data 03.09.2015, ofițerul de poliție a formulat denunț în care a sesizat faptul că L.P.I. i-a oferit o sumă de bani în scopul încălcării atribuțiilor de serviciu cu ocazia soluţionării unui dosar penal, respectiv pentru a nu extinde cercetările în cauză.
     Ca urmare a denunţului formulat, ofiţerii S.J.A. Mureş sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş au organizat acţiunea de prindere în flagrant, L.P.I. fiind surprins în timp ce oferea ofiţerului de poliţie suma de 1000 euro în scopul mai sus arătat.
     Față de L.P.I. a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 290 alin. 1 Cod Penal.         
          
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii