Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Ministerul Afacerilor Interne

ro

25 Sep, 2015 14:17 1350 Marime text
În perioada 25-27 septembrie a.c., efective de jandarmi constănţeni, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa,  vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

În perioada 25-27 septembrie a.c. ,  jandarmii sunt prezenţi pentru asigurarea ordinii publice în oraşul Năvodari, cu prilejul evenimentului denumit “Zilele Recoltei”  ocazie cu care se vor desfăşura mai multe activităţi cultural-artistice.
  
 În perioada 26-27 septembrie a.c.,  jandarmii vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă cu prilejul competiţiilor de cros denumite “Black Sea 10 K” şi “Crosul Copiilor”, ce se vor desfăşura în municipiul Constanţa.

Sâmbătă 26 septembrie a.c., jandarmii constănţeni vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele Viitorul Constanţa – Petrolul Ploieşti, eveniment sportiv ce se va desfăşura începând cu ora 20.00.
 
În aceeaşi zi, jandarmii vor fi prezenţi la stadionul “Flacăra” din oraşul Năvodari, pentru a asigura ordinea publică cu prilejul desfăşurării partidei de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi R.C.M. Galaţi, începând cu ora 12.00.
 
Duminică 27 septembrie a.c.,  jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi L.P.S. Piatra Neamţ,  eveniment sportiv ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 11.00.
 
În aceeaşi zi, jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestării cultural-artistice denumită “Ziua Recoltei” în comuna Valu lui Traian.
 
Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi, jandarmii adresează rugămintea către participanţi să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.
 
           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii