Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă MAI Viceprim-ministrul Gabriel Oprea s-a întâlnit cu directorul adjunct al FBI, Mark Giuliano

ro

07 Oct, 2015 09:56 946 Marime text
Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea s-a întâlnit marți, 6 octombrie 2015, la Washington DC, cu domnul Mark Giuliano, director adjunct cu sarcini operative al FBI.
 
Cei doi oficiali au subliniat excelenta colaborare dintre FBI și agențiile române cu atribuții în aplicarea legii din România, fiind evidențiată în special cooperarea de succes în domeniul prevenirii și combaterii infracționalității cibernetice.
 
Cu prilejul întâlnirii au fost analizate aspecte de interes reciproc precum prevenirea și combaterea criminalității grave și a terorismului. De asemenea, a fost abordată şi problematica migrației ilegale, în contextul fluxului crescut de imigranți din Europa.
 
Cele două părți s-au angajat să continue cooperarea privind prevenirea și combaterea criminalității transfrontaliere și să intensifice eforturile comune pe acest domeniu de activitate.
 
În cadrul întâlnirii, domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea a fost însoțit de ambasadorul României în SUA, domnul George Cristian Maior, precum și de secretarul de stat al MAI, Ilie Botoş și de chestorul general Petre Tobă, inspector general al Poliţiei Române.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii