Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internationala a Libertatii Presei - 03.05.2009

ro

03 May, 2009 18:05 1962 Marime text

Ziua Internaţională a Libertăţii Presei

Ziua Internaţională a Libertăţii Presei este sărbătorită în fiecare an pe data de 3 mai.

Ministerul Afacerilor Externe salută cu această ocazie contribuţia fundamentală pe care o are presa în susţinerea democraţiei, drepturilor omului şi a supremaţiei legii în România şi în întreaga lume. „Sărbătoarea mondială a presei este un moment de bucurie, dar şi unul de reflecţie asupra datoriei permanente de a apăra libertatea de expresie, ca pe unul dintre bunurile cele mai de preţ ale democraţiei şi civilizaţiei noastre”, a declarat ministrul Cristian Diaconescu cu acest prilej.
România va continua să susţină, la nivel global, european şi regional, circulaţia liberă şi diseminarea largă şi echilibrată a informaţiei, prin toate mediile, ca mijloc de întărire a păcii şi înţelegerii internaţionale şi pentru promovarea democraţiei şi a drepturilor omului. „Abuzurile recente împotriva presei române din partea autorităţilor din Republica Moldova ne arată, din păcate chiar în vecinătatea noastră, cât de limitată sau inexistentă este libertatea presei în multe locuri din lume şi ce consecinţe negative aduce această situaţie”, a mai declarat Cristian Diaconescu.
MAE reiterează angajamentul României pentru sprijinirea independenţei, pluralităţii şi diversităţii mass-media şi condamnă cu toată fermitatea toate atacurile şi abuzurile îndreptate împotriva jurnaliştilor oriunde în lume.
MAE ţine să reamintească opiniei publice, în acest context, articolul 19 al Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului, care afirmă că „Orice om are dreptul la libertatea opiniilor şi exprimării; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară, precum şi libertatea de a căuta, de a primi şi de a răspândi informaţii şi idei prin orice mijloace şi independent de frontierele de stat”.

Informaţii suplimentare

Celebrarea anuală, la 3 mai a Zilei Internaţionale a libertăţii presei a fost proclamată în 1993 de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, ca urmare a recomandării Conferinţei Generale a UNESCO din 1991.
Tema anului 2009, coordonată de către UNESCO, subliniază potenţialul media de a facilita dialogul, înţelegerea mutuală şi reconcilierea.
În întreaga lume, marcarea zilei de 3 mai contribuie la informarea opiniei publice în legătură cu violarea dreptului la libertatea de expresie, precum şi la comemorarea curajului şi a profesionalismului jurnaliştilor ucişi, răniţi şi încarceraţi, în timpul exercitării profesiei.
Libertatea presei reprezintă o piatră de hotar a drepturilor fundamentale ale omului şi o garanţie pentru alte drepturi. Ea încurajează transparenţa şi buna guvernare şi consolidează statul de drept.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MIHAI GEORGEVICI 08 Aug, 2010 14:43 SEMNALUL REDEŞTEPTĂRII NAŢIONALE MARŞUL CETĂŢENILOR PUTERNICI A ÎNCEPUT CU MILITARII ÎN REZERVĂ, CARE DAU SEMNALUL REDEŞTEPTĂRII LA TELEVIZIUNEA POPORULUI. August 2010 Pe parcursul a trei zile consecutiv, la postul de televiziune OTV au fost invitaţi mari conducători ai armatei, foşti reprezentanţi ai unor structuri militare cu faimă deosebită în domeniul apărării naţionale, militari în rezervă. De remarcat este faptul că toate aceste persoane au prezentat realitatea vieţii româneşti utilizând acelaşi cuvânt magic: ” TREZIŢI-VĂ ! „ Unul din aceştia este col.dr.(r) Mircea Dogaru, preşedintele SCMD, care a evidenţiat cu mult curaj ostăşesc situaţia militarilor pe care îi reprezintă şi ale căror drepturi le apără prin intermediul organizaţiei pe care o conduce. Astfel, domnia sa a arătat neregulile pe care le cunoaşte, cum sunt: încălcarea legislaţiei, a dreptului la viaţă, subminarea economiei naţionale, etc. VIDEO Un alt invitat al postului de televiziune OTV, generalul (r) Mircea Chelaru a vorbit telespectatorilor printre altele, despre mândria de a fi român, despre brandul de stare, pe care trebuie să-l dea conducătorii. Totodătă, a evidenţiat „gudurismul”, care, din păcate, la români este la ordinea zilei. De asemenea, a susţinut că actuala clasă politică trebuie înlăturată prin vot, singura modalitate de a ajunge la „redeşteptare”. VIDEO În acelaşi sens al semnalului de trezire la realitate şi scriitorul Pavel Coruţ, fost agent militar, specialist în domeniul contrainformaţiilor, a prezentat problemele actuale cu care se confruntă cetăţenii români. Cu acest prilej, domnia sa a transmis acestora diverse sfaturi pentru a trăi omeneşte o viaţă lungă şi prosperă (inclusiv prin citirea cărţilor sale) VIDEO Culmea, personal acelaşi îndemn l-am auzit şi sub o altă formă: “DE CE PUNEM MAI PRESUS ÎNTUNERICUL DECÂT LUMINA ?” în ziua de 4 august a.c. în încheierea cuvântului de învăţătură rostit de părintele Lucian Tătaru la Sf.MASLU (biserica Sf. Ecaterina) Am mai reţinut şi o altă frază plină de înţelepciune: „CINE NE DĂ NOUĂ DREPTUL SĂ UMPLEM CU NOROI VIAŢA NOASTRĂ ?” Cred că cei care au condus România în ultimii 20 de ani şi au comis păcate, (aviz politicienii aleşi de popor) ar trebui să bată la poarta lui Dumnezeu, pentru a salva cât mai rapid naţiunea de mari nenorociri. Doamne Ajută ! http://semnalulredeteptrii.blogspot.com/2010/08/semnalul-redesteptarii.html Sursă: MCP Press Agency, Mihai Georgevici
  • TUDOREL DOBRE 21 Jun, 2010 12:54 Acest articol trebuie sa circule in continuare cu viteza maxima, astfel incat sa luam masurile cuvenite in cel mai scurt timp ! In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA! Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie: 1. SECRETISM (aflam din UE, prima oara, ce bani luam noi) 2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI) 3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI 4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut 5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la ori decit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta 25 MLRD, iar noi numai 20? 6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date 7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media; de asemenea, sa se publice o lista cu ce bani se dau si cui? Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman. In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea. Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra "virtual" in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului). Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere! Deci, romanii se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI DOBINZI. .................................................. http://citeteidurgenttuturormesajul.blogspot.com/2010/06/citeste-si-da-urgent-tuturor-mesajul.html iclenzanvasile@yahoo.com Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Dobre
  • MIHAI GEORGEVICI 12 Jun, 2010 18:17 ANULATI SI LEGILE ARMATEI ? http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/profiles/blogs/anulati-si-legile-armatei
  • SIMONA PUSCASU 30 Apr, 2010 17:53 UNPR incepe cu...„DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE !” Reprezentanţii noului partid, Uniunea pentru Progresul României vor cânta imnul : „DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE !” în ziua de 1 Mai, urmând apoi să demonstreze că sunt „urmaşi de-ai lui Traian”. Conferinţa Naţională Extraordinară a UNPR ar putea avea loc în data de 1 mai, pentru alegerea structurilor naţionale de conducere interimare, până la prima Conferinţă ordinară, care ar putea avea loc în toamnă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din această formaţiune.Conducerea naţională interimară a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) ar putea fi oficializată pe 1 Mai, potrivit unor discuţii dintre liderii UNPR.Aceleaşi surse au menţionat că, după Conferinţa extraordinară, liderii UNPR vor participa la un miting în Piaţa Constituţiei, care se va rezuma la câteva scurte intervenţii şi cântece populare.UPDATEDPotrivit unuia dintre liderii formaţiunii, sunt asteptaţi să participe la Congresul UNPR “câteva mii de persoane”, semn că va fi o lansare cu surle şi trâmbiţe. Mai mult, printre invitaţi se vor afla şi lideri sindicali, o nouă lovitură de imagine pe care UNPR încearcă să o dea PSD-ului, aliatul tradiţional al sindicatelor din România.UNPR, partid înregistrat oficial la Tribunal, va fi condus de fostul social-democrat Marian Sârbu, secondat în calitate de preşedinte executiv de ministrul Apărării, Gabriel Oprea. Secretar General va fi primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, în timp ce Cristian Diaconescu va fi preşedinte de Onoare. Structura de conducere va fi completată de alţi 15 vicepreşedinţi.PS: Prin târg se spune că UNPR vrea să ia locul PSD ca singur partid social-democrat cu adevărat, mai ales după ce noua conducere a PSD a anunţat că partidul va renunţa la sărbătorile câmpeneşti organizate tradiţional cu ocazia zilei de 1 Mai. (pesurse.ro)http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/pr...Sursa: MCP Press Agency, Simona Puscaşu URL: http://WWW.mcppress.ro
  • Filonia Maxim 27 Apr, 2010 22:33 COMUNICAT / Incepeti frumos, drept, corect ! La aceasta reuniune, din ziua de 22 aprilie a.c. ce s-a desfasurat la hotelul Caro, liderii structurilor de conducere din Bucuresti si-au prezentat in linii mari sarcinile ce le au de indeplinit, posibilitatile lor de a mobiliza cetatenii, increderea in forta si reusita actiunilor partidului "Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei". Vorbitorii au aratat in cuvantul lor faptul ca exista multe probleme sociale si pentru fiecare din acestea, trebuie gasita cea mai buna rezolvare. La chemarea primarului Neculai Ontanu, toti cei prezenti si-au propus un traseu pragmatic in politica, incepand in forta chiar cu ziua de 1 Mai, ziua muncii, eveniment important in comunitatea romaneasca si nu numai. Iata cateva idei prezentate la aceasta adunare de liderul marcant al partidului, senatorul Cristian Diaconescu: SE POATE SI IN ROMANIA SA FIM CORECTI IN POLITICA ! SA REUSIM SA SCHIMBAM APRECIEREA DESPRE PUTEREA POLITICA ! NE PROPUNEM SA CONSTRUIM CEVA, NU SA FACEM CARIERA ! SA DEMONSTRAM ROMANILOR CA TARA ACEASTA ESTE A LOR ! VA RUGAM SA NU SEMANAM CU CEILALTI ! SA EXISTE IN SUFLETUL DUMNEAVOASTRA DORINTA DE A FI ROMAN, DE A FI DEMN ! http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/profiles/blogs/comunicat-incepeti-frumos MCP Press Agency, Filonia Maxim
  • MIHAIL GEORGEVICI 30 Mar, 2010 23:01 DE CE SE FERESC POLITICIENII DE FORTA OTV ? Alaturi de acestia, am observat ca sunt si primarii si chiar trusturile de presa. Nu ma mir de reactia lor, acum doi ani in urma am transmis in toata mass-media articolul: “CAMPANIE PENTRU MASS-MEDIA CURATA”. Nu am primit raspuns nici pana in prezent, desi materialul a fost publicat si in strainatate. Cu toate acestea, o parte din liderii politici si chiar jurnalisti au incercat sa prezinte realitatea din zilele noastre, aceea a existentei grupurilor de interese, la care trebuie sa aderi, daca vrei sa mananci o paine pentru a supravietui sau a te capatui intr-un fel. Recent, am citit in “The International Harald Tribune” un articol intitulat: Regulile revolutiilor din secolul al XXI-lea. Cu acest prilej, au fost prezentate cele opt reguli ale vietii politice moderne facandu-se referire si la activitatea presedintelui Venezuelei, Hugo Chavez. Un capitol interesant este demn de a fi retinut: “Democratia s-a devalorizat. Chavez a organizat mai multe referendumuri si alegeri de cand a sosit la conducere, cu noua ani in urma. Insa atunci cand puterea legii este absenta, cand transmisiunile posturilor de televiziune sunt cenzurate, cand certificatele de nastere si cartile de identitate pot fi cumparate pentru cateva sute de dolari, cand zeci de miliarde de dolari lipsesc din bugetul national, cand sistemul judiciar este supus si cand coruptia reprezinta un stil de viata – democratia si nepotismul se apropie mai mult ca oricand. Noile formulari – “democratia suverana” a Rusiei sau “democratia socialista” a lui Chavez - nu fac altceva decat sa ascunda acest fapt. (Din revista “Esential”, rubrica “Cultura”). Dupa cum stim, marea majoritate a populatiei necajite si manipulate politic isi doreste un partid care sa le apere interesele si nu unul cu traditie nationala doar in titulatura. Cetatenii Romaniei asteapta in continuare realizarea acestui deziderat. Este socant cum toti reprezentantii partidelor se ocupa de protectia sociala, iar aceasta, din pacate, departe de standardele UE si NATO, nu se abordeaza decat declarativ si prea putin in realitate. Faptul ca acest post de televiziune OTV, al poporului, nu este luat in seama de cei din conducerea tarii, politicieni, guvernanti si reprezentanti mass-media – constituie o discriminare fara precedent in Romania, de aceea propun mediatizarea larga a acestui material, pe toate canalele mass-media si in intreaga lume ! Nu trebuie sa ignoram forta poporului, NU VOM SCAPA DE EA, NICI IN MORMANT… acum si nu alta data, sa tinem seama ca: "Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta."Woody Allen ” Felicitari prof.dr. Cojocaru si jurnalistului Barbu Tudor, care au reusit sa mobilizeze masele in drumul lor catre victorie, sa polarizeze atentia publica, am in vedere propunerea de initiere a partidului cu P la puterea a treia, “PARTIDUL PUTERII POPORULUI” ! Va multumesc pentru aceasta initiativa si mult succes, Mihai Georgevici, MCP Press Agency Fondatorul campaniei de informare “MERITUL CETATEANULUI PUTERNIC”
  • MIHAIL GEORGEVICI 11 Feb, 2010 12:36 COMUNICAT « Legea Cojocaru » trebuie votata prin referendum de cetatenii Romaniei. Acum va decideti soarta ! MASS COMMUNICATION POWER este o organizatie neguvernamentala, apolitica si nonprofit, iar departamentul de presa al acesteia, MCP Press Agency – are obiective ce vizeaza sprijinirea imbunatatiri conditiilor de viata ale cetatenilor, a comunicarii si mediatizarea marilor performante ale acestora. Din anunturile noastre difuzate in tara si strainatate ati retinut faptul ca MCP Press Agency a anticipat alegerea celor doi presedinti, Barack Obama in Statele Unite ale Americii si Traian Basescu in Romania. Cu toate acestea, situatia cetatenilor romani, din pacate, nu s-a schimbat prea mult decat in randul politicienilor si / sau a oamenilor de afaceri (care se numesc "moguli", in noii termeni ai democratiei). Dupa cum stiti, incepand cu anul 2009, Campania de informare: "MERITUL CETATEANULUI PUTERNIC" (MCP) se desfasoara pe tot cuprinsul Romaniei si este cunoscuta tot mai mult in tara si peste hotare, avand un caracter permanent. ( http://vremsarespectamnusamanipulamcetatenii.blogs- pot.com ) Campania MCP & Cei 3322 PRIETENI, a luat fiinta initial la propunerile reprezentantilor societatii civile de pe site-ul NETLOG. Am intrat in anul 2010 si lucrurile bune incep sa apara, desi, in prezent, o problema ar fi si aceea a militarilor rezervisti, al carui protest se extinde tot mai mult in intreaga tara. http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/gr... Recent, comentatorul postului OTV, renumitul jurnalist Tudor Barbu, a afirmat in cadrul emisiunii „SE INTAMPLA ACUM”, ca: “ presa este la dispozitia politicienilor si a mogulilor “.Acesta reprezinta principalul motiv pentru care a fost initiata campania "MCP" de catre conducerea Fundatiei cu acelasi nume, “MCP”. Am inteles ca se strang semnaturile pentru sustinerea Legii Cojocaru. Consider ca dupa introducerea Legii Cojocaru in Parlament, soarta romanilor se va schimba mult in binele lor, iar in politica si in general in societatea romaneasca, noile realizari democratice vor fi de bun augur, cu vizibilitate marita, atat in tara cat si in strainatate. Felicitari moderatorului postului OTV si domnului doctor Cojocaru, care au gasit o solutie salvatoare de imbunatatire a traiului romanilor. Aceasta fiind o alta confirmare ce ar veni din partea reprezentantilor aceluiasi trust de presa: MCP Press Agency. Formularul pentru semnaturi de la www.variantacojocaru.ro http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/profiles/blogs/acum-va-decideti-soarta Cu stima, Presedinte fondator “MASS COMMUNICATION POWER” Director MCP Press Agency, Ec. MIHAIL GEORGEVICI
  • MIHAIL GEORGEVICI 25 Jan, 2010 23:43 SĂ UITAŢI FLACĂRA VIOLETĂ ! http://suitaiflacra.blogspot.com/2010/01/catre-domnul-mircea-geoana-presedintele.html
  • IOAN CERCEL 18 Jan, 2010 12:11 MCP Press Agency Comunicat In memoria lui Dr. MARTIN LUTHER KING se va infiinta un club international cu aceeasi denumire. 15 ianuarie 2010 Conducerea Fundatiei MCP (MASS COMMUNICATION POWER) cu membri in tara si strainatate, a luat initiativa de a infiinta Clubul International „Dr.Martin Luther King”. Acest CLUB va functiona in cadrul organizatiei si in acest fel va fi evidentiata in Romania miscarea sociala pentru drepturile civile, marcata de lupta doctorului King si extinderea mesajului acestuia in secolul care a inceput. Cu totii stim ca Dr. Martin Luther King a fost cea mai marcanta personalitate a secolului X X. El nu a luptat exclusiv pentru drepturile unei minoritati, ci pentru orice individ asuprit din lume, pentru egalitate, libertate si fraternitate, instaurand o adevarata cultura a pacii, vietii si iubirii interumane. Dupa cum se stie, Martin Luther King, acest erou al drepturilor civile a obtinut, in anul 1964, Premiul Nobel pentru Pace. Reprezentantii unor organizatii neguvernamentale active, printre care enumeram: ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA, AS. COL. CLUB, ASOCIATIA NATIONALA DEMOCRATICA DE LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI, ASOCIATIA NATIONALA A PENSIONARILOR DIN ROMANIA, ASOCIATIA PENTRU SIGURANTA CETATEANULUI, au fost de acord cu infiintarea Clubului si chiar cu dezvoltarea acestuia la nivel international. Aceste organizatii vor face front comun in lupta lor pentru drepturile femeilor, astfel, ca in Romania, cancerul de san sa nu mai reprezinte prima cauza de deces, asa cum se intampla, din pacate, in anul 2010. Cu prilejul comemorarii zilei de nastere a lui Martin Luther King, 15 ianuarie, presedintele Fundatiei MCP (MASS COMMUNICATION POWER) ii solicita presedintelui Statelor Unite ale Americii, urmatoarele: 1.sa accepte functia de presedinte de onoare al Fundatiei MCP (MASS COMMUNICATION POWER), 2.sa sprijine functionarea si dezvoltarea acestui Club, in limitele posibile. „Avem nevoie sa fim impreuna pentru a realiza un tel comun: egalitatea de sanse si forta femeilor in lume”. Acesta este mesajul presedintei ASOCIATIEI FEMEILOR DIN ROMANIA, doamna Liliana Pagu, pe care dorim sa-l transmitem in toata lumea. Speram, ca si pe aceasta cale sa contribuim la afirmarea si dezvoltarea democratiei pe intregul mapamond. MCP Press Agency, Ioan Cercel
  • MIHAIL GEORGEVICI 16 May, 2009 22:59 Femeile susţin exemplar interesul public. Iată dovada interesului manifestat de femei faţă de subiectele importante ale realităţii, faţă de unele aspecte concrete ale acesteia, referitoare la îndeplinirea unor idealuri de progres şi prosperitate ale cetăţenilor: ( http://femeilesusinexemplarinteresulpublic.blo... ) 1`. a doua zi după primirea materialului campaniei de informare “MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC” transmis pe toate canalele mass-media începând cu prima zi a anului 2009, în care s-a specificat clar ca răspunsurile reprezentanţilor instituţiilor statului vor fi publicate în ţară şi străinătate, ( vezi CAMPANIA MCP & CEI 3322 DE PRIETENI = ECOURI http://ro.netlog.com/2007MIGIS1/blog/blogid=764...- ) vă prezint un mesaj care ne onorează; CANCELARIA PREŞEDINTELUI BUCUREŞTI, 24.02.2009 Domnului Mihail Georgevici Preşedinte al Fundaţiei MCP Doresc să vă informez că scrisoarea dumneavoastră a fost primită de către Preşedintele Camerei Deputaţilor - Doamna Roberta Anastase. În acelaşi timp, vă transmit aprecierea interesului deosebit arătat de dumneavoastră, pentru temele amintite. Cu toata consideraţia, Narcis Munteanu, Consilier Cancelarie Preşedinte Camera Deputaţilor Telefon: 021 414 1818, Fax: 021 414 1821, E-mail: narcis.munteanu@cdep.ro 2. cu prilejul candidaturii la Preşedinţia României, distinsa doamna om politic Lia Roberts, prima şi singura încă, în alegerile prezidenţiale româneşti, în prezent liderul unui partid important de pe continentul american, a rostit cuvintele: “Speranţa pentru România se menţine !” (Acest moment a fost consemnat de către un reprezentant al MCP Press Agency cu prilejul unei manifestări ce a avut loc la sala ARCUB din Bucureşti). 3. in luna aprilie a.c. Mama preşedintelui Partidului Noua Generaţie, a afirmat într-o anumită împrejurare, precum în poezia “Muma lui Ştefan Cel Mare”, următoarea frază: “- Gigi, primeşte te rog mâna pe care ţi-a întins-o domnul Vadim !” PS. Urmează să vă informăm şi cu alte consemnări remarcabile şi chiar cu realizări ale campaniei de informare cu caracter permanent “MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC”! Un iubitor de oameni puternici şi patrioţi, http://www.neogen.ro/group/13721/view-posts/20... Preşedintele Fundaţiei MCP (MASS COMMUNICATION POWER) Ec. Mihail Georgevici
  • MIHAIL GEORGEVICI 05 May, 2009 12:04 CETĂŢENII au nevoie ACUM, de mai mult SPRIJIN ! Tocmai datorită "libertăţii presei" a fost iniţiată campania de informare: "MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC" ! Numai împreună cu CEI MAI BUNI, campania “MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC” iniţiată pe site-ul „NETLOG” la începutul anului 2009, va demonstra puterea reală a opiniei publice şi adevărata schimbare în societatea noastră. Înainte de decembrie 1989 eram obişnuiţi cu cele trei cuvinte ale tricolorului… După această dată, românii, din cauza actualelor probleme de sistem se confruntă cu: jaful de la Braşov, furtul de arme dintr-o unitate militară, cazul Gorbunov, demisia ministrului de interne, arestarea lui Gigi Becali, etc. Dincolo de tăcere, se naşte întrebarea: priorităţile în trei cuvinte pe care le cunoaşteţi, problemele cetăţenilor (MANIPULAREA, CORUPŢIA, PROTECŢIA), CINE LE REZOLVĂ, CÂND , CUM, CU CE ? Dacă afirmaţia scrisă în paranteze este valabilă, evident trebuie să găsim, pâna nu este prea târziu, soluţii eficiente de rezolvare a acestora, vă mulţumim pentru atenţie ! Cu modestie, am lăsat întrebarea „CU CE ?” ultima, cu toate că este necesară indiscutabil, pentru o fundaţie interesată de îndeplinirea obiectivelor sale, de imaginea reală a României în lume. (partener media al campaniei de informare naţională cu caracter permanent, MCP Press Agency). Aşteptăm un sprijin (2%), dacă se poate şi de la Dumneavoastră ! Pentru alte detalii privind derularea acestei campanii de informare naţională vă rugăm să apelaţi la sau la "CLUBUL COMUNICĂRII LIBERE" (site-ul “NEOGEN”). http://mcpmeritulcetateanuluiputernic.blogspot... http://societateacivilaforta.blogspot.com http://ro.netlog.com/2007MIGIS1/blog/blogid=815176 Completaţi formularul fiscal F200 sau F230 cu datele: Fundaţia MCP (MASS COMMUNICATION POWER) Cod Fiscal:10640880 BCR-Filiala Lipscani IBAN RON: RO88RNCB0090000509540001 Cu stimă deosebită, Ec. MIHAIL GEORGEVICI, preşedintele Fundaţiei