Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita in Romania a ministrului canadian al comertului international, Peter Van Loan

ro

15 Jul, 2010 14:59 725 Marime text

Comunicat de presă
 
Vizita în România a ministrului canadian al comerţului internaţional, Peter Van Loan

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, va avea vineri, 16 iulie 2010, o întrevedere cu ministrul canadian al comerţului internaţional, Peter Van Loan, aflat în vizită în România.

Întrevederea va fi urmată de scurte declaraţii de presă vineri, 16 iulie 2010, ora 11.15, la sediul MAE, Sala Gafencu.

Întâlnirea va oferi prilejul discutării unor aspecte de interes comun de pe agenda bilaterală, cu accent pe oportunităţile de consolidare a componentei economice a acesteia, cât şi a unor chestiuni privind cooperarea dintre cele două state la nivel multilateral, în cadrul organizaţiilor internaţionale din care fac parte.

În cadrul vizitei în România, oficialul canadian va avea întrevederi şi cu preşedintele Senatului României, Mircea Geoană, cu Dan Ştefan Motreanu, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi cu secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Maria Pârcălăbescu.

Vizita ministrului canadian al comerţului internaţional în România, în perioada 15-16 iulie 2010, se înscrie într-un turneu regional din care mai fac parte Federaţia Rusă, Estonia, Bulgaria, Slovenia şi Slovacia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii