Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul cetatean roman a votat in Noua Zeelanda la turul doi al alegerilor prezidentiale

ro

06 Dec, 2009 08:32 766 Marime text

vot3nz.jpgPrimul cetăţean româncarea votatpentru turul doi al alegerilor prezidenţiale este Ambasadorul României în Australia, Mihai Stuparu. Acesta şi-a exercitat opţiuneala secţia de vot nr. 289 de la Ponsonby Community Centre din Auckland, Noua Zeelandăla ora 20.30 ora României (ora 7.30 - ora locală).

Ambasadorul Mihai Stuparu a venit de la Canberra pentru asărbători Ziua Naţională a României în comunitatea românească din Noua Zeelandă, eveniment organizat de Ambasada României în colaborare cu Asociaţia Doina a românilor din Auckland,pe data de 5 Decembrie.


Elva participa la oficierea unui Te Deum organizat la Biserica Ortodoxă Română Sfântul Ingatie Teoforul, săvârşit de părintele protopop Mircea Mihai Corpodean.

Secţiilede vot cares-au deschisla ora 22.00, ora României, sunt: secţiile nr.10, 11 şi 12 de la Canberra, Sydney şi Melbournedin Australia

Conform legii, scrutinul se derulează în intervalul orar 7.00-21.00 (ora locală).

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

De asemenea, informaţii suplimentare referitoare la organizarea turului doi al alegerilor prezidenţiale în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii