Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat Bogdan Aurescu a ambasadorului Statului Qatar la Bucureşti, Salem Abdullah Sultan Al Jaber

ro

19 Mar, 2012 23:22 737 Marime text

Secretarul de stat Bogdan Aurescu l-a primit astăzi, 19 martie 2012, pe ambasadorul Statului Qatar la Bucureşti, Salem Abdullah Sultan Al Jaber, la încheierea misiunii sale în România.

Secretarul de stat Bogdan Aurescu a adresat felicitări ambasadorului qatarez pentru activitatea desfăşurată în cadrul mandatului său la Bucureşti şi a evidenţiat nivelul foarte bun al cooperării bilaterale româno-qatareze. Demnitarul român a subliniat că este necesară intensificarea contactelor politice, precum şi stimularea creşterii cooperării economice şi a schimburilor comerciale, fiind evocate, printre altele, ca domenii ce pot prezenta interes pentru investitorii din Qatar, respectiv pentru companiile româneşti infrastructura, turismul, industria alimentară, domeniul IT şi cel energetic.

De asemenea, cei doi diplomaţi au efectuat un schimb de vederi privind situaţia din Siria.

Ambasadorul Salem Abdullah Sultan Al Jaber a exprimat aprecierea sa faţă de relaţiile ţării sale cu România, care au atins în ultimii ani un nivel foarte bun. Secretarul de stat Bogdan Aurescu a mulţumit ambasadorului pentru contribuţia la dezvoltarea relaţiei cu România şi i-a adresat urări de succes în însărcinările sale viitoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii