Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participareaministrului afacerilor externe,Titus Corlăţean, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe (Bruxelles, 31 ianuarie 2013)

ro

30 Jan, 2013 20:42 713 Marime text

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, va participa joi, 31 ianuarie2013,la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, care se va desfăşura la Bruxelles.

Agenda Consiliului se concentrează pe subiecte specifice vecinătății sudice, în special evoluţiile din Siria, Egipt și Somalia, precum și pe relația UE-SUA, la începutul celui de-al doilea mandat al Administrației Obama. Miniştrii europeni vor analiza și situația din Mali, o continuare a discuțiilor din cadrul reuniunii extraordinare a Consiliului Afaceri Externe din 17 ianuarie 2013. Totodată, vor avea şi un scurt schimb de opinii privind rezultatele Summit-urilor UE-Rusia și UE-CELAC și vor examina cele mai recente evoluții din regiunea arctică, din perspectiva candidaturii UE ca membru observator în cadrul Consiliului Arctic.

În marja Consiliului Afaceri Externe, ministrul Titus Corlățean va participa şi la reuniunea Grupului de Prieteni ai Ucrainei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii