Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea subsecretarului de stat Horațiu Radu la deschiderea oficială a celei de-a XXII-a ediţii a Cursurilor Internaţionale „Nicolae Titulescu” pentru tineri diplomaţi

ro

04 Oct, 2015 08:52 871 Marime text
Subsecretarul de stat Horațiu Radu a participat astăzi, 3 octombrie 2015, la deschiderea celei de-a XXII-a ediţii a Cursurilor Internaţionale „Nicolae Titulescu” pentru tineri diplomaţi.
Ediţia din acest an a unuia dintre programele reprezentative de diplomaţie publică iniţiate şi derulate de Ministerul Afacerilor Externe este structurată pe două paliere: “Perspective ale proiectului european şi euroatlantic” şi „Diplomaţiile integrate ale secolului al XXI-lea”.
Nivelul crescut de expertiză a diplomaţiei române, precum şi contribuţia laturii academice a prelegerilor care permit tratarea, la un nivel ridicat, a unor teme de actualitate ale scenei politico-diplomatice internaţionale şi a subiectelor relevante din domeniul istoriei, diplomaţiei şi culturii române, au determinat creşterea participării la acest program. Astfel, şi ediţia din acest an se bucură de un interes sporit, cursanţii provenind din 23 de state.
Evenimentul a debutat cu ceremonia Te Deum la mormântul lui Nicolae Titulescu, la Biserica „Sfântul Nicolae” din Scheii Braşovului unde, alături de reprezentanţii autorităţilor locale şi în prezenţa tinerilor diplomaţi români şi străini, subsecretarul de stat Horațiu Radu a adus un omagiu marelui diplomat şi om politic Nicolae Titulescu. Ediţia din acest an se desfăşoară în perioada 3-11 octombrie 2015, în Poiana Braşov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii