Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea la vot in strainatate la ora 20.00, ora Romaniei

ro

23 Nov, 2009 02:20 714 Marime text
Pe baza informaţiilor primite de la preşedinţii secţiilor de votare din străinătate, până la ora 20.00, în secţiile de votare din străinătate, inclusiv în cele 32 de secţii unde s-a încheiat votul, votaseră aproximativ 75.000 de cetăţeni români. Printre ţările unde votul s-a terminat se numără: Australia, Republica Islamică Pakistan, India, R.P. Chineză, secţiile din teatrul de operaţiuni din Afganistan, Armenia, Azerbaidjan, Georgia şi Emiratele Arabe Unite.

Secţiile de votare cu cea mai mare prezenţă la vot sunt: Paris, Torino, Bruxelles 1 şi 2, Chişinău 1 şi 2, 4, Orhei, Atena 1, Dublin, Castellon de la Plana 1 şi 2, Milano, Torrejon de Ardoz, Zaragoza, Coslada, Londra 2 şi 3, Madrid 1 şi 2, Verona, Munchen, Roma 1, Viena.

O fotocronică a desfăşurării votului în străinătate poate fi vizualizată accesând link-ul: http://www.flickr.com/photos/maeromania/ .

Mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României şi referendumul naţional în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=40633 , precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

De asemenea, informaţii suplimentare referitoare la organizarea alegerilor prezidenţiale şi a referendumului naţional în străinătate pot fi urmărite pe contul de Twitter al MAE, link: http://twitter.com/MAERomania, precum şi pe pagina de Facebook a MAE, link: http://www.facebook.es/pages/Bucharest-Romania/Ministry-of-Foreign-Affairs-Romania/151413047167.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii