Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunităţi de afaceri pentru companii şi firme româneşti în context NATO

ro

15 Jun, 2012 16:46 913 Marime text

 Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1
 011822 Bucureşti, România

 Tel.:  +40 (0)21 431 1186
 Fax:  +40 (0)21 319 2195
 E-mail: presa@mae.ro   
 www.mae.ro
         
 15 iunie 2012

Comunicat de presă
Oportunităţi de afaceri pentru companii şi firme româneşti în context  NATO


Ministerul Afacerilor Externe organizează la 29 iunie 2012, la sediul său (sala Gafencu), începând cu orele 09:00, un seminar de informare destinat oportunităţilor pentru mediul de afaceri românesc pe care le prezintă construcţia noului sediu al Cartierului general al Alianţei Nord-Atlantice (NATO) în Bruxelles (Belgia).

Cu acest prilej, înalţi reprezentanţi ai Secretariatului Internaţional al NATO vor prezenta detalii relevante privind  procedurile de achiziţii specifice noului sediu, criteriile de îndeplinit, precum şi modalităţile concrete prin care companiile şi firmele româneşti doritoare se pot implica în proiect.

Domeniile de activitate pentru care vor fi organizate licitaţii internaţionale vizează achiziţionarea de echipamente de informare şi comunicaţii, mentenanţa şi funcţionarea noului sediu (inclusiv firme furnizoare de servicii de salubritate, întreţinere şi service pentru utilităţi, mobilier, finisaje în construcţii, instalaţii), servicii de consultanţă, precum şi alte oportunităţi de accesare oferite de programul de achiziţii al NATO (echipamente şi utilităţi cu destinaţie de apărare pentru unele obiective specifice ale NATO).

Un program al reuniunii va fi publicat pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro) în timp util.

Companiile şi firmele româneşti interesate au posibilitatea să se înscrie pentru a participa la eveniment la adresa de email dps@mae.ro, precizând tema, numele participantului, seria şi numărul CI/BI, precum şi compania sau firma pe care o reprezintă şi domeniul de activitate al acesteia. Recomandăm participarea câte unui reprezentant la un nivel cât mai înalt (nivel decizional) şi cunoscător al limbii engleze, având în vedere că lucrările seminarului se vor derula în limba engleză.

Nu se percep taxe de participare, iar procedura de înscriere se închide la 22 iunie 2012, orele 16:00.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii