Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Afacerilor Interne susține ”Ora Pământului”

ro

19 Mar, 2016 15:10 1024 Marime text
Ministerul Afacerilor Interne se alătură demersului Guvernului României de a participa la evenimentul ”Ora Pământului”. Astfel, în această seară, în intervalul 20.30 – 21.30, vor fi stinse luminile atât la sediul Ministerului Afacerilor Interne din Piața Revoluției nr.1 A, cât și în majoritatea clădirilor aparținând structurilor MAI, unde nu se desfășoară activități operative în regim de 24 de ore din 24.

Având în vedere că ”Ora Pământului” va fi marcată în întreaga țară, conducerea MAI a dispus măsuri suplimentare de asigurare a ordinii și liniștii publice, precum și intensificarea misiunilor de patrulare, pentru a se asigura că nu vor fi înregistrate fapte antisociale.
Totodată, o atenție deosebită va fi acordată asigurării climatului de siguranță civică și fluidizării circulației cu ocazia evenimentelor publice la care este preconizată participarea unui număr mare de persoane. Astfel, în București, peste 1.000 de bicicliști vor participa la o plimbare pe traseul Parcul Izvor - Piața Charles de Gaulle și retur, efectivele de polițiști și jandarmi urmând să asigure măsurile de ordine publică pentru buna desfășurare a evenimentului.

”Ora Pământului” este o acțiune simbolică și are rolul de a atrage atenția asupra limitării efectelor poluării produse în procesul de obținere a energiei electrice.

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii