Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MDRT participă la Târgul Internațional de Turism al României de la ROMEXPO

ro

31 Mar, 2011 16:19 461 Marime text

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului participă, în perioada 31 martie - 3 aprilie, la Târgul Internaţional de Turism al României, ediţia de primăvară. Manifestarea, aflată la ediţia XXV, este organizată de Romexpo la Centrul Expoziţional din Piaţa Presei Libere.

La standul MDRT, amenajat pe o suprafaţă de 75 mp în cadrul târgului, vizitatorii vor putea primi informații de la specialiștii instituției din domeniile: promovare, dezvoltare turistică, control şi autorizare turistică.

Prin prezenţa la această manifestare, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului urmăreşte informarea vizitatorilor cu privire la strategiile instituției de promovare și dezvoltare turistică, precum şi furnizarea de informaţii privind clasificarea şi autorizarea în domeniu.

Târgul Internațional de Turism al României se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism.

Târgul de turism este deschis între orele 10:00-18:00 în intervalul 31 martie - 2 aprilie, respectiv 10:00-16:00 luni, 3 aprilie, în ultima zi a manifestării.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii