Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE - Primirea de către secretarul de stat Radu Podgorean a ambasadorului Ucrainei în România, Teofil Bauer

ro

26 Jan, 2016 22:20 871 Marime text
Secretarul de stat pentru analiză politică și relația cu Parlamentul, Radu Podgorean, l-a primit marţi, 26 ianuarie, pe Teofil Bauer, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Ucrainei în România.

În cadrul întrevederii au fost abordate chestiuni legate de aprofundarea cooperării bilaterale, cu accent pe colaborarea interparlamentară.

Secretarul de stat a reafirmat susţinerea deplină de către România a consolidării vectorului european în politica externă a Ucrainei. A reconfirmat sprijinul României pentru integritatea teritorială şi suveranitatea Ucrainei asupra întregului său teritoriu şi, în calitate de preşedinte al părţii române în Comisia Mixtă bilaterală pentru minorităţile naţionale, a evidenţiat interesul pentru dinamizarea dialogului româno-ucrainean în materia drepturilor persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale proprii din cele două ţări.

Ambasadorul Ucrainei a prezentat ultimele evoluţii din Ucraina, inclusiv în privinţa implementării acordurilor de la Minsk, precum şi dezvoltările recente din relaţia Ucrainei cu Uniunea Europeană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii