Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE oferă informaţii utile pentru EURO 2012

ro

01 Jun, 2012 22:25 1235 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţia cetăţenilor români care urmează să se deplaseze în Ucraina şi Polonia pentru a asista la partidele din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2012 un ghid cu informaţii utile.

Materialul vine în continuarea ghidurilor de informare puse la dispoziţie de MAE periodic în sprijinul cetăţenilor români care călătoresc în străinătate (http://www.mae.ro/ghid-de-calatorie).

Ghidul oferă suporterilor sfaturi utile şi informaţii privind coordonatele de contact şi numerele de urgenţă ale misiunilor diplomatice ale României de la Kiev şi Varşovia, locaţiile special amenajate pentru suporteri, precum şi lista cu obiecte interzise pe stadioane sau în preajma acestora.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte periodic rubricile „Sfaturi de călătorie" de pe site-ul instituţiei (http://www.mae.ro/node/1533), pentru a obţine în permanenţă informaţii actualizate privind condiţiile şi alertele de călătorie pentru statul de destinaţie.

De asemenea, MAE recomandă cu insistenţă tuturor cetăţenilor români care doresc să călătorească în afara graniţelor să încheie, înainte de a pleca din ţară, asigurări medicale, de viaţă şi de călătorie.

Informaţii suplimentare:

Campionatul European de Fotbal EURO 2012 se va desfăşura în perioada 8 iunie - 1 iulie 2012, în Ucraina (oraşele: Donetsk, Lviv, Kharkov şi Kiev) şi în Polonia (oraşele: Gdańsk, Poznań, Varşovia, Wrocław).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii