Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea secretarului de stat Alexandru Victor Micula cu Mihail Șvîdkoi, reprezentant special al președintelui Federației Ruse pentru cooperare culturală internațională

ro

16 Nov, 2016 15:10 1256 Marime text
Secretarul de stat Alexandru Victor Micula a avut astăzi, 16 noiembrie 2016, o întrevedere cu  Mihail Șvîdkoi, reprezentant special al președintelui Federației Ruse pentru cooperare culturală internațională.
Prezența la București a oficialului rus a oferit prilejul unui schimb de opinii pe tema posibilităților de dezvoltare a cooperării dintre cele două state în domeniile educației și culturii.
Secretarul de stat Alexandru Victor Micula a menționat interesul părții române de a crea un cadru care să favorizeze promovarea proiectelor culturale printr-o abordare pragmatică, pe criterii de reciprocitate, în domenii de interes comun, folosind experiența deja acumulată. De asemenea, a fost subliniată necesitatea încheierii de documente juridice bilaterale, inclusiv la nivel departamental, care să faciliteze contactele directe și schimburile, atât în domeniul culturii, cât și în cel al educației.
În context, secretarul de stat Alexandru Victor Micula a subliniat importanța predictibilității în relațiile bilaterale în scopul reconstruirii încrederii, alături de imperativul respectului pentru dreptul internațional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii