Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea ministrului delegat pentru relațiile cu românii de peste hotare, Angel Tîlvăr, cu adjunctul ministrului afacerilor externe al Statului Israel, Tzachi Hanegbi

ro

03 May, 2015 21:45 755 Marime text
Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de peste hotare, Angel Tîlvăr a avut astăzi, 3 mai 2015, o întrevedere cu adjunctul ministrului afacerilor externe al Statului Israel, Tzachi Hanegbi, în cadrul vizitei pe care o efectuează în Statul Israel.
Cei doi demnitari au subliniat stadiul excelent al dialogului politico-diplomatic bilateral, convenind menţinerea ritmului intens al acestuia.

De asemenea, ministrul delegat, în calitatea sa de reprezentant al Guvernului în Comisia Comună a Camerei Deputaților și a Senatului pentru elaborarea propunerilor legislative privind legile electorale, a discutat  cu adjunctul ministrului afacerilor externe al Statului Israel despre posibilitatea exercitării dreptului de  vot de către cetățenii aflați în afara țării.

Demnitarul român a subliniat importanța pe care o acorda proiectului privitor la deschiderea unui muzeu la Rosh Pina, una din primele localități unde s-au stabilit evrei de origine română în Israel.
Totodată cei doi interlocutori au apreciat contribuția evreilor originari din România la consolidarea relațiilor bilaterale.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii