Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elicopter MAI in misiune de salvare in judetele Buzau si Braila

ro

30 Jan, 2014 14:32 1188 Marime text
Astăzi, din ordinul viceprim – ministrului și ministru Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, 12 aeronave ale Inspectoratului General de Aviație sunt pregătătie să decoleze, în funcție de condițiile meteo, la solicitările pentru acordarea de ajutor în situații de urgență.
Un prim elicopter MI -17 al Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne a decolat din București pentru a acorda sprijin persoanelor din zonele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile.
Astfel, aparatul de zbor tip MI-17 va transporta în localitatea Buzău o echipă de salvatori care va distribui alimente persoanelor din localitățile unde accesul este îngreunat.
Ulterior, aeronava se va deplasa în comuna Victoria, din județul Brăila, pentru a prelua de la dispensarul din localitate un bărbat de 43 de ani, suspect de pancreatită, acesta urmând a fi transportat la o unitate medicală de specialitate.
Același aparat de zbor se va deplasa în localitatea brăileană Scorțaru Nou pentru a prelua de la punctul medical din comună o femeie în vârstă de 77 de ani, care a suferit un accident vascular cerebral.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii